TAXI SERVICE

STAD TAXI ANTWERPEN

TAXIBEDRIJF VOOR AL UW DIENSTEN.OOK VOOR ZAKELIJK VERVOER

Gaat u naar een congres of zakenbezoek in of Belgie,Nederland? Ook dan kunt u een beroep op ons taxibedrijf doen. In onze representatieve taxi’s komt u geheel in stijl aan op de locatie. Naast zakelijk vervoer verzorgen wij ook groepsvervoer voor evenementen en trouwvervoer.

STAD TAXI ANTWERPEN

ONZE SERVICE

Vriendelijkheid en stiptheid zijn onze troef, wees aangenaam verrast en maak gebruik van onze service.
Stad Taxi Antwerpen.Onze ervaren chauffeurs pikken u op bij uw thuis voor de deur en brengen u veilig en tijdig naar Uw bestemming.

BESTEL VIA WHATSAPP +32 493 88 88 88

TAXI ANTWERPEN ALS KOERIERDIENST

Waarom zou u een pakje laten bezorgen door Stad Taxi Antwerpen en bijvoorbeeld niet door BPOST of een dergelijke onderneming? Onze dienstverlening komt van pas als er snel en direct gehandeld moet worden. Misschien ontbreken er nog belangrijke documenten tijdens een zakenvergadering in een andere stad, moet er met spoed een product worden afgeleverd bij een klant, of komt u er tot uw ontzetting achter dat uw collega op Brussel Airport-Antwerpen Airports staat, maar zijn paspoort vergeten is. U kunt bij op ons rekenen op een betrouwbare dienstverlening.

TEL 03 233 37 37

UW KIND VEILIG NAAR SCHOOL MET STAD TAXI 

Niet ieder kan naar de school bij hem of haar in de buurt. Leerlingenvervoer is een goede oplossing voor kinderen die niet zelfstandig naar hun eigen school kunnen reizen. Stad Taxi Antwerpen  helpt u om uw kind naar een passende school te brengen, waar deze ook is.
Stad Taxi Antwerpen heeft vriendelijke en deskundige chauffeurs in dienst die ervaring hebben met het vervoer van kinderen. Wij rijden in comfortabele en veilige bussen die speciaal zijn uitgerust voor het leerlingenvervoer. Waar mogelijk rijden wij ook een vaste route naar school. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw kind op tijd op school is én dat uw kind binnen een kwartier na schooltijd opgehaald is.
Het is voor u en uw kind van belang dat het leerlingenvervoer persoonlijk is. Om deze reden rijden wij zoveel als mogelijk met vaste chauffeurs. Onze chauffeurs helpen uw kind met in- en uitstappen en wachten altijd tot uw kind is opgevangen door u, een oppas, of door een docent.

BESTEL VIA WHATSAPP +32 493 88 88 88

LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN

Luchthavenvervoer Antwerpen nodig? Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis en heb je geen zin om in de file te staan of je wagen achter te laten op de luchthaven laat u dan vervoeren naar de luchthaven en kies voor VIP luchthavenvervoer Antwerpen. Als je kiest voor vervoer naar de luchthaven vermijdt u heel wat stress dit is natuurlijk een prima start van uw vakantie of zakenreis. Met onze prive Taxi bent u altijd zeker van de beste service tegen de meest voordelige tarieven. Wij zijn van de goedkoopste airport taxis van Antwerpen en omstreken. Wij komen u met plezier ophalen in Antwerpen-Brasschaat-Ekeren- Schoten-Schilde-Merksem-Kapellen-Mortsel-Hove-Edegem-Rumst-Mechelen-Duffel-Lint-Lier.

TEL 03 233 37 37
taxi antwerpen

BETAALBAAR TAXIBEDRIJF

Wilt u ook eens goedkoop uit zijn voor een ritje met de taxi in Regio Antwerpen? Bent u op zoek naar een voordelig taxibedrijf, zodat u niet elke keer weer voor hoge rekeningen komt te staan? Dan hebt u met ons gevonden wat u zocht! Bij de Stad Taxi Antwerpen hanteren we namelijk erg scherpe tarieven, waardoor u nooit te veel betaalt. Wij snappen namelijk als geen ander dat u liever niet te veel geld neer wilt tellen voor de diensten van ons taxibedrijf. En zeg nou zelf, u wilt toch ook voor weinig geld naar de plek van bestemming worden gebracht?
Ook wordt u zo snel mogelijk naar huis of naar een andere gewenste locatie gebracht. En dat op een zeer comfortabele wijze! In de robuuste Mercedes Benz E-S Class en Mercedes Benz Vito-Viano in ons taxibedrijf ontbreekt het u aan niets en kunt u in alle rust genieten van de rit. Ook kunt u de tijd gebruiken om dat ene telefoontje nog te plegen of om uw werkzaamheden af te ronden. Bij Stad Taxi Antwerpen wordt uw reis tot in de puntjes verzorgd.

BESTEL VIA WHATSAPP +32 493 88 88 88

PARTICULIER VERVOER

Particulier vervoer, betaalbaar kwalitatief taxivervoer. Wanneer u kiest voor taxibedrijf Stad Taxi Antwerpen, kiest u voor kwaliteit en zorg. Eerlijk en vertrouwd.
U kunt natuurlijk ook vooraf reserveren.
Dit kan via telefoon, of WhattsApp. We zullen voor u de taxirit inplannen, zodat u er zeker van bent dat er op het door u gekozen moment een taxi voor u klaar staat.
Als u gebruik wilt maken van een verre taxirit kan er van te voren een vaste prijsafspraak gemaakt worden.
Stad Taxi Antwerpen is er voor al uw particulier vervoer.

cropped 2954062 1

GOEDKOPE LUCHTHAVENVERVOER

Stad Taxi Antwerpen staat voor betrouwbaarheid, veiligheid, klantvriendelijkheid en scherpe prijzen en dit onderscheid ons van de rest! Boek bij onsvia WhatsApp +32 493 88 88 88 en krijg een betrouwbare taxi service aangeboden. Betrouwbaarheid is de sleutel tot het vertrouwen van onze klanten in ons. We behandelen elke taxi-boeking met veel aandacht. Wij zijn altijd stipt op tijd, niemand wil zijn vlucht missen uiteraard. Elke klant heeft zijn eigen normen en waarden en wij luisteren naar de klant, want de klant heeft altijd gelijk. Tot slot zijn onze tarieven de goedkopste van de omstreken.

BESTEL VIA WHATSAPP +32 493 88 88 88

TARIEF  LUCHTHAVENVERVOER 85,00 EURO

50 km inbegrepen Antwerpen – Zaventem, of bestelde ritten Zaventem – Antwerpen
Deze bedrijven nemen telefoonboekingen 24/7 je betaalt ook voor de tijd die het kost om je taxi te bereiken. Als u met een creditcard wenst te betalen vermeld dit dan bij uw bestelling.

TEL 03 233 37 37
×
google-site-verification=7iKO9q8BsgFSUbNA1XcHjVo5taOpUsKjPWVo2Pe_WdY